Despre Noi 2018-09-29T18:24:28+03:00

In ziua de astazi, lipsa banilor este cea mai mare problema a oamenilor de rand, tocmai de aceea si institutiile bancare au pus conditii foarte greu de indeplinit pentru acordarea unui imprumut. In aceste conditii tot mai multi oameni apeleaza la serviciile casei de amanet, deoarece metoda este simpla si foarte avantajoasa pentru un imprumut pe termen scurt. In cazul in care ai nevoie de un imprumut rapid si sigur si poti garanta cu un produs de valoare, iti oferim banii de care ai nevoie, dupa ce iti facem o evaluare corecta si obiectiva, la sediul nostru din Calea Mosilor Nr. 300 Bucuresti – Sector 2.

S-ar putea sa fii unul dintre miile de oameni care doar au trecut pe langa o casa de amanet insa, daca simti ca a mai ramas prea mult din luna pana la urmatorul salariu, aceasta poate sa fie una dintre cele mai bune solutii de imprumut rapid. Casa noastra de amanet este deschisa de acum un an, insa, acest lucru nu inseamna ca nu avem specialisti care sa se ocupe de oferirea celor mai calitative servicii catre dumneavoastra.

Suntem o echipa tanara, cu o viziune puternica si orientati catre client, astfel incat sa legam o relatie reciproc avantajoasa.

De asemenea, va asteptam intr-un mediu prietenos si cu un personal gata sa va ajute intotdeauna cu cele mai bune sfaturi.

Casa de Amanet este o institutie financiara non-bancara ce ofera sume de bani pe un termen scurt, atat persoanelor fizice cat si juridice, daca acestea ofera o garantie a imprumutului. Obiectele care sunt primite ca si garantii, difera de la o casa de amanet la alta.

Este simplu. Atunci cand nimeni nu va poate ajuta financiar iar a face un imprumut rapid dureaza prea mult pentru a fi acordat, o casa de amanet este solutia salvatoare. Cu conditii mult mai avantajoase decat orice alta forma de imprumut, apeland la noi veti avea siguranta ca bunurile dumneavoastra sunt pastrate pentru mai mult timp si nu ne grabim sa le vindem.
Toate bunurile pe care le aduceti sunt evaluate cat mai corect de specialistii nostri astfel incat sa va putem oferi un pret cat mai bun.
Un alt motiv pentru care merita sa apelati la noi este programul deoarece serviciile noastre sunt oferite non stop. Asadar, nu mai trebuie sa depindeti de un program de lucru strict sau sa fie necesar sa reveniti a doua zi ceea ce ati fi putut rezolva chiar in aceeasi zi.
Abordarea noastra este una flexibila si orientata catre client. Astfel, va puteti asigura ca aveti intotdeauna la dispozitie o casa de amanet in care puteti sa aveti incredere.

Misiunea Noastra

Este aceea de a oferi tuturor clientilor nostri posibilitatea de a apela la niste servicii de inalta calitate dar sa si beneficiati de un set complet de avantaje.

Serviciile noastre sunt create astfel incat sa vina in intampinarea necesitatilor dumneavoastra si sa rezolvati intr-un timp cat mai scurt problemele financiare.
Suntem singura casa de amanet care are cele mai mici comisioane de pe piata si care ofera cele mai bune si corecte preturi.
De asemenea, prin gama noastra variata de produse putem sa intampinam cele mai urgente situatii cu solutiile potrivite. Suntem la dispozitia dumneavoastra oricand si va oferim serviciile cele mai de calitate de pe piata.

Valorile Noastre

Puteti sa va bazati in totalitate pe noi si sa va asigurati ca bunurile dumneavoastra se afla pe maini bune. Ne asiguram ca fiecare pas al tranzactiilor pe care le faceti prin intermediul nostru sunt indeplinite in conformitate cu normele si prevederile legale. Evaluarea bunurilor se realizeaza de specialistii nostri respectand toate conditiile astfel incat sa se ofere un pret corect.

Orientarea noastra catre client dar si capacitatea de a oferi solutii pentru fiecare dintre clientii nostri, ne-au creat pe piata imaginea unor profesionisti care cunosc in detaliu toate aspectele acestei afaceri. Desi suntem pe piata numai de un an, experienta noastra din spate este una mult mai mare. Toti angajatii nostri sunt pregatiti foarte bine pe domeniul pe care il reprezinta iar grija noastra constanta pentru a ne perfectiona si a ne informa in mod continuu pe ceea ce suntem buni reprezinta unul dintre principalele motive pentru care tot mai multi ne aleg.